Enskilt avlopp och minireningsverk i Nynäshamn och Stockholm

Avloppsanläggningar för alla behov

Free Time Allservice är specialister på avloppsanläggning. Vi installerar moderna och högeffektiva minireningsverk och BDT-avloppssystem för enskilt avlopp. Vi säljer kvalitetsprodukter från FANN och Vestelli. Vi arbetar även med andra fabrikat om kunden så önskar.

Hjälp från start till mål med ditt nya avlopp

Free Time är en erfaren avloppsanläggare som erbjuder totalentreprenad från start till mål med ditt nya avlopp. Vi hjälper även till med ansökan om så önskas.

Hög reningsgrad och enkel hantering.

Vi erbjuder effektiva och miljövänliga lösningar för avlopp med hög reningsgrad och enkel hantering. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information! Vi börjar oftast med ett besök där vi kan gå igenom förutsättningarna och dina önskemål.

Avlopp Vestelli Avlopp Fann

Enskilt Avlopp till bra pris!

Vi installerar Biorenare 3 från den finländska tillverkaren Vestelli.

I de fall det är möjligt att utföra standardinstallation med normal tillgänglighet på platsen kan vi lämna ett riktigt bra pris!

Kontakta oss för bokning och mer information

Markentreprenader Nynäshamn

Vestelli - patenterat finskt system för avloppsrening.

Free Time Allservice är återförsäljare av Vestelli bioreningsverk och avloppssystem. Produkterna är av mycket hög kvalitet och är marknadsledande i Finland.

Vestelli avlopp biorenare

Hög reningsgrad och enkel hantering.

Vi erbjuder effektiva och miljövänliga lösningar för avlopp med hög reningsgrad och enkel hantering. Biorenare 3 och 4 kräver minimalt underhåll. Fläktsystemet är energisnålt och slamtömning behöver göras upp till 1 gång årligen.

Varmt välkommen att kontakta oss på Free Time för mer information! Vi börjar oftast med ett besök där vi kan gå igenom förutsättningarna och dina önskemål.

Vestelli Biorenare 3 & 4

Vi arbetar huvudsakligen med Biorenare 3 och Biorenare 4 som är gråvattenrenare för permanent boende och välutrustade fritidshus.

Biorenaren renar alla typer av avloppsvatten, förutom WC-vatten. Tack vare den genomtänkta och patenterade konstruktionen, renas gråvattnet i en behållare, utan varken sedimenteringstank eller separat markbädd.

Broschyr Vestelli

Tryck på bilden nedan för att öppna broschyr (pdf)

Öppna broschyr Vestelli avloppssystem biorenare

Se film från Vestelli.

FANN - Svensktillverkat med 10 års funktionsgaranti

Free Time Allservice är diplomerad installatör och återförsäljare av Fann Avloppssystem. Fanns produkter är tillverkade i Sverige och kan anpassas för såväl fritidshus som större fastigheter i gemensamma avloppsssystem.

Hjälp från start till mål med ditt nya avlopp

Free Time erbjuder totalentreprenad från start till mål med ditt nya avlopp. Vi hjälper även till med ansökan om så önskas.

Hög reningsgrad och enkel hantering.

Vi installerar avloppssystem med hög reningsgrad och enkel hantering. Kontakta oss på Free Time när du söker en certifierad avloppsanläggare för hjälp med att anlägga enskilt avlopp i Nynäshamn eller södra Stockholm.

produktguide Fann avlopp enskilt avlopp Nynäshamn

Mark­entreprenad

Markentreprenader Nynäshamn

Gräver, schaktar och anlägger

Free Time erbjuder det mesta inom markentreprenader med moderna smidiga entreprenadmaskiner. Vintertid utför vi även snöröjning.

Markentreprenader

Avlopp

Enskilt avlopp Nynäshamn avloppsanläggare

Enskilt avlopp

Vi erbjuder kompletta entreprenader från start till mål när det gäller avloppsanläggning i Södra Stockholm och Nynäshamn. Välkommen!

Avlopp

Dränering

Dränering Nynäshamn pordrän villadränering Stockholm

Villadränering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Vi dränerar och fuktisolerar husgrunder sedan många år tillbaka och är diplomerade av tillverkaren Pordrän.

Dränering

Pooler

Anlägga pool i Nynäshamn

Vi anlägger pooler och spabad

Free Time kan hjälpa dig att skapa en härlig utemiljö med pool eller spabad i hemmet eller fritidshuset. Vi anlägger och installerar din nya pool från start till mål.

Pooler och spabad

Bergspräckning

Bergspräckning stenspräckning Nynäshamn

Vibrationsfri sprängning

Free Time erbjuder närmast vibrationsfri sprängning genom stenspräckning. Därför kan vi arbeta effektivt i känsliga miljöer som källare och krypgrunder.

Stenspräckning

Trädfällning

Trädfällning Nynäshamn sektionsfällning toppfällning träd

Trädfällning

Med lång erfarenhet och utbildning kan vi fälla träd i känsliga miljöer. Vi erbjuder såväl traditionell trädfällning som toppfällning eller sektionsfällning av träd.

Trädfällning

Skicka en förfrågan till oss

Välkommen att göra en förfrågan till oss i vårt formulär. Där kan du enkelt beskriva vad du vill ha hjälp med eller ställa en fråga till oss. Vi återkommer snarast möjligt för att boka besök.