Dränering i Nynäshamn och Stockholm

Dränering och fuktisolering

Free Time Allservice utför dränering av villor och fritidshus i Nynäshamn och södra Stockholm. Välkommen att kontakta oss för en översyn när du har problem med fukt i källaren. 

Dräneringsprojekt från start till mål

Free Time erbjuder totalentreprenad från start till mål vid dräneringsprojekt. Vi använder svensktillverkade kvalitetsprodukter från PORDRÄN för att fuktisolera grunden. PORDRÄN-skivan är både värmeisolerande och fuktisolerande. Korrekt monterat ger systemet mycket goda effekter för att motverka fukt och dålig lukt.

Lägre uppvärmningskostnader och bättre inomhusklimat

En korrekt utförd dränering ger oftast ett betydligt trevligare inomhusklimat. Dessutom sänker man uppvärmingskostnaderna.

Vi utför stenspräckning när det behövs.

Ofta stöter vi på berg och sten som behöver hanteras för att förbättra fall och montering av dräneringsrör. Eftersom vi själva har utbildning och lång erfarenhet inom stenspräckning kan utföra "sprängningen" snabbt, effektivt och till rimlig kostnad. Vi kan utföra närmast vibrationsfri spräckning intill eller nära husgrunden. Man behöver heller inte ansöka om sprängningstillstånd vid stenspräckning vilket kostar tid och pengar.

förfrågan

Fuktcertifierad Entreprenör

Vi är en fuktcertifierad entreprenör. För att bli certifierad måste man ha genomgått utbildning och godkänt arbetsprov genom leverantören Pordrän som innefattar bla. fuktteori, fukt i praktik, montering, vanliga orsaker till fukt och en hel del annat som tillhör detta.

Markentreprenader Nynäshamn

Mark­entreprenad

Markentreprenader Nynäshamn

Gräver, schaktar och anlägger

Free Time erbjuder det mesta inom markentreprenader med moderna smidiga entreprenadmaskiner. Vintertid utför vi även snöröjning.

Markentreprenader

Avlopp

Enskilt avlopp Nynäshamn avloppsanläggare

Enskilt avlopp

Vi erbjuder kompletta entreprenader från start till mål när det gäller avloppsanläggning i Södra Stockholm och Nynäshamn. Välkommen!

Avlopp

Dränering

Dränering Nynäshamn pordrän villadränering Stockholm

Villadränering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Vi dränerar och fuktisolerar husgrunder sedan många år tillbaka och är diplomerade av tillverkaren Pordrän.

Dränering

Pooler

Anlägga pool i Nynäshamn

Vi anlägger pooler och spabad

Free Time kan hjälpa dig att skapa en härlig utemiljö med pool eller spabad i hemmet eller fritidshuset. Vi anlägger och installerar din nya pool från start till mål.

Pooler och spabad

Bergspräckning

Bergspräckning stenspräckning Nynäshamn

Vibrationsfri sprängning

Free Time erbjuder närmast vibrationsfri sprängning genom stenspräckning. Därför kan vi arbeta effektivt i känsliga miljöer som källare och krypgrunder.

Stenspräckning

Trädfällning

Trädfällning Nynäshamn sektionsfällning toppfällning träd

Trädfällning

Med lång erfarenhet och utbildning kan vi fälla träd i känsliga miljöer. Vi erbjuder såväl traditionell trädfällning som toppfällning eller sektionsfällning av träd.

Trädfällning

Skicka en förfrågan till oss

Välkommen att göra en förfrågan till oss i vårt formulär. Där kan du enkelt beskriva vad du vill ha hjälp med eller ställa en fråga till oss. Vi återkommer snarast möjligt för att boka besök.