Trädfällning i Nynäshamn och Stockholm

Trädfällning i tätbebyggt område

Kontakta oss på Free Time när du behöver hjälp med trädfällning. Vi utför fällning av alla slags träd, även i känsliga områden. Vi behärskar både traditionell trädfällning och sektionsfällning (toppfällning av träd),

Bortforsling, ved, flisning

Du kan välja tilläggstjänster som bortforsling av träavfallet eller t.ex: att vi kapar och t.o.m. klyver ved på plats efter utförd fällning. Vi kan också flisa träavfallet för användning i trädgården.

Motorsågskörkort och lång erfarenhet

Vi fäller alla typer av träd. Förutom lång praktisk erfarenhet av trädfällning innehar vi motorsågskörkort utfärdat av Skogsstyrelsen.

Motorsågskörkort

Säker trädfällning

Där utrymme finns fäller vi träd på traditionellt vis. Vi erbjuder även sektionsfällning vid behov. Filmklippet nedan visar en toppfällning i Nynähamn som vi gjort tillsammans med en av våra duktiga partners.


Mark­entreprenad

Markentreprenader Nynäshamn

Gräver, schaktar och anlägger

Free Time erbjuder det mesta inom markentreprenader med moderna smidiga entreprenadmaskiner. Vintertid utför vi även snöröjning.

Markentreprenader

Avlopp

Enskilt avlopp Nynäshamn avloppsanläggare

Enskilt avlopp

Vi erbjuder kompletta entreprenader från start till mål när det gäller avloppsanläggning i Södra Stockholm och Nynäshamn. Välkommen!

Avlopp

Dränering

Dränering Nynäshamn pordrän villadränering Stockholm

Villadränering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Vi dränerar och fuktisolerar husgrunder sedan många år tillbaka och är diplomerade av tillverkaren Pordrän.

Dränering

Pooler

Anlägga pool i Nynäshamn

Vi anlägger pooler och spabad

Free Time kan hjälpa dig att skapa en härlig utemiljö med pool eller spabad i hemmet eller fritidshuset. Vi anlägger och installerar din nya pool från start till mål.

Pooler och spabad

Bergspräckning

Bergspräckning stenspräckning Nynäshamn

Vibrationsfri sprängning

Free Time erbjuder närmast vibrationsfri sprängning genom stenspräckning. Därför kan vi arbeta effektivt i känsliga miljöer som källare och krypgrunder.

Stenspräckning

Trädfällning

Trädfällning Nynäshamn sektionsfällning toppfällning träd

Trädfällning

Med lång erfarenhet och utbildning kan vi fälla träd i känsliga miljöer. Vi erbjuder såväl traditionell trädfällning som toppfällning eller sektionsfällning av träd.

Trädfällning

Skicka en förfrågan till oss

Välkommen att göra en förfrågan till oss i vårt formulär. Där kan du enkelt beskriva vad du vill ha hjälp med eller ställa en fråga till oss. Vi återkommer snarast möjligt för att boka besök.