Markarbeten i Nynäshamn och Stockholm

Mark och anläggningsprojekt

Free Time Allservice erbjuder markarbeten i Nynäshamn och södra Stockholm. Vi utför det mesta inom gräv, schakt och vägunderhåll med moderna maskiner och erfarna maskinförare.

Grunder för villa, garage och fritidshus

Välkommen att kontakta oss för hjälp med att planera och schakta för tomter och husgrunder. Vi har gott samarbete med duktiga rörmokare, elektriker och byggare. 

Vägunderhåll

Free Time anlägger och underhåller skogsbilvägar, infartsvägar, parkeringar,  anlägger vägtrummor och utför dikning. Vintertid erbjuder vi även snöröjning och sandning.

Dikning Nynäshamn

Free Time utför dikning och dikesrensning i Nynäshamn med omnejd.

Anläggningsarbeten

Vi arbetar till största delen med enskilda avlopp och dränering. I samband med dräneringar och avloppsprojekt hjälper vi gärna till med andra typer av anläggningsarbeten i trädgården som t.ex: montering av L-stöd, trappor, murar, anläggning av grusgångar m.m.

Markentreprenader Nynäshamn SKicka en förfrågan

Mark­entreprenad

Markentreprenader Nynäshamn

Gräver, schaktar och anlägger

Free Time erbjuder det mesta inom markentreprenader med moderna smidiga entreprenadmaskiner. Vintertid utför vi även snöröjning.

Markentreprenader

Avlopp

Enskilt avlopp Nynäshamn avloppsanläggare

Enskilt avlopp

Vi erbjuder kompletta entreprenader från start till mål när det gäller avloppsanläggning i Södra Stockholm och Nynäshamn. Välkommen!

Avlopp

Dränering

Dränering Nynäshamn pordrän villadränering Stockholm

Villadränering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Vi dränerar och fuktisolerar husgrunder sedan många år tillbaka och är diplomerade av tillverkaren Pordrän.

Dränering

Pooler

Anlägga pool i Nynäshamn

Vi anlägger pooler och spabad

Free Time kan hjälpa dig att skapa en härlig utemiljö med pool eller spabad i hemmet eller fritidshuset. Vi anlägger och installerar din nya pool från start till mål.

Pooler och spabad

Bergspräckning

Bergspräckning stenspräckning Nynäshamn

Vibrationsfri sprängning

Free Time erbjuder närmast vibrationsfri sprängning genom stenspräckning. Därför kan vi arbeta effektivt i känsliga miljöer som källare och krypgrunder.

Stenspräckning

Trädfällning

Trädfällning Nynäshamn sektionsfällning toppfällning träd

Trädfällning

Med lång erfarenhet och utbildning kan vi fälla träd i känsliga miljöer. Vi erbjuder såväl traditionell trädfällning som toppfällning eller sektionsfällning av träd.

Trädfällning

Skicka en förfrågan till oss

Välkommen att göra en förfrågan till oss i vårt formulär. Där kan du enkelt beskriva vad du vill ha hjälp med eller ställa en fråga till oss. Vi återkommer snarast möjligt för att boka besök.