Stenspräckning i Nynäshamn och Stockholm

Prisvärt och effektivt alternativ till bergsprängning

I vårt arbete stöter vi ofta på berg och sten som behöver hanteras för att övrig entreprenad ska kunna genomföras. Vi har lång erfarenhet inom stenspräckning som är ett snabbt, prisvärt och effektivt alternativ till traditionell bergsprängning. Vi kan utföra närmast vibrationsfri spräckning intill eller nära husgrunden.

Fördelarna med stenspräckning är många: stenspräckning kan utföras året runt och du slipper dyra besiktningar på närbelägna fastigheter eftersom vibrationerna blir mycket mindre än vid traditionell bergsprängning.

Utbildning stenspräckning

Vi har genomgått utbildning för säker spräckning i sten, berg och betong. Välkommen att kontakta oss när du behöver professionell hjälp av stenspräckare i Nynhäshamn och södra Stockholm.

Perfekt i känsliga miljöer

På filmklippet visas stenspräckning som utförs i källare. Tryck på bilden för att starta.

Mark­entreprenad

Markentreprenader Nynäshamn

Gräver, schaktar och anlägger

Free Time erbjuder det mesta inom markentreprenader med moderna smidiga entreprenadmaskiner. Vintertid utför vi även snöröjning.

Markentreprenader

Avlopp

Enskilt avlopp Nynäshamn avloppsanläggare

Enskilt avlopp

Vi erbjuder kompletta entreprenader från start till mål när det gäller avloppsanläggning i Södra Stockholm och Nynäshamn. Välkommen!

Avlopp

Dränering

Dränering Nynäshamn pordrän villadränering Stockholm

Villadränering

Fukt i källare är ett vanligt problem. Vi dränerar och fuktisolerar husgrunder sedan många år tillbaka och är diplomerade av tillverkaren Pordrän.

Dränering

Pooler

Anlägga pool i Nynäshamn

Vi anlägger pooler och spabad

Free Time kan hjälpa dig att skapa en härlig utemiljö med pool eller spabad i hemmet eller fritidshuset. Vi anlägger och installerar din nya pool från start till mål.

Pooler och spabad

Bergspräckning

Bergspräckning stenspräckning Nynäshamn

Vibrationsfri sprängning

Free Time erbjuder närmast vibrationsfri sprängning genom stenspräckning. Därför kan vi arbeta effektivt i känsliga miljöer som källare och krypgrunder.

Stenspräckning

Trädfällning

Trädfällning Nynäshamn sektionsfällning toppfällning träd

Trädfällning

Med lång erfarenhet och utbildning kan vi fälla träd i känsliga miljöer. Vi erbjuder såväl traditionell trädfällning som toppfällning eller sektionsfällning av träd.

Trädfällning

Skicka en förfrågan till oss

Välkommen att göra en förfrågan till oss i vårt formulär. Där kan du enkelt beskriva vad du vill ha hjälp med eller ställa en fråga till oss. Vi återkommer snarast möjligt för att boka besök.